De vakantieopvang voor uw hond!

De vakantieopvang bevindt zich in mijn heerlijk vrijstaand huis met grote afgesloten prachtige tuin van 1.400 m2 met veel gras, bomen, planten en bloemen.
Ik woon midden in de natuur op 5 minuten loopafstand van de Zevenhuizerplas. Zodra het weer het toelaat, ben ik met mijn allerliefste labrador in de tuin te vinden en maak heerlijke wandelingen.

 

In de huiselijke benedenverdieping van het huis brengen de honden de meeste tijd door in de zomer. Daar slaapt uw hond ’s nachts in zijn eigen bench. Overdag zijn de honden bij mij in de tuin waarin de honden heerlijk kunnen spelen, snuffelen en luieren. Naar eigen keuze kunnen ze ook binnen liggen en slapen. De benedenverdieping is in de zomer heerlijk koel.  


De honden wandelen minimaal drie keer per dag in de mooie bosrijke omgeving van de Rotte en Zevenhuizerplas waar voor de honden ook volop gelegenheid is om te zwemmen. 

 

In de schoolvakantieperiodes is voor een beperkt aantal  volwassen honden een plek bij mij beschikbaar.

Afhankelijk van de andere logees is er eventueel plaats voor één pup/puber (tot 2 jaar).

Er is eventueel ook in overleg een aparte gespecialiseerde één op één opvang mogelijkheid voor teckels.

Basis voorwaarden voor een verblijf:

  • uw hond is gecastreerd/gesteriliseerd
  • uw hond is opgevoed en luistert naar de basiscommando's
  • uw hond is gewend om te slapen in zijn bench.


De  vakantieopvang is minimaal voor een week. 

 

Voorafgaand is er altijd eerst een persoonlijk intakegesprek en een wandelafspraak om te kijken wie uw hond is qua gedrag en of uw hond goed kan opschieten met mijn eigen labrador. 
Uiteraard laat ik u dan mijn huis zien waar de honden met mij verblijven tijdens hun vakantie.
Als we ruim voorafgaand aan het vakantieverblijf tot afspraken komen kunnen we ook een proefdag en/of overnachting afspreken om uw hond alvast te laten wennen aan zijn vakantieverblijf. Belangrijk voordeel is niet alleen het wennen over en weer maar ook dat uw hond weet dat u hem altijd weer komt ophalen. 


  • Vragen? Vul het contactformulier in, of bel of Whatsapp mij op 0651806348F